Clientii ne apreciaza

 • "Firma ES Consulting este unul din principalii nostri parteneri, cu ajutorul caruia, am dezvoltat activitatile din regiune Sibiu, ale grupului de firme Geiger, inca din anul 2003, in ceea ce priveste contabilitatea, consultanta fiscala si consultanta cu privire la legea societatilor comerciale. De la aceste acitivitati, expertiza firmei ES Consulting s-a extins, si cu ajutorul acesteia am derulat din punct de vedere contabil si fiscal, proiecte de infrastructura de mare anvergura precum "Extinderea si modernizarea Aeroportului Sibiu" sau "Centura ocolitoare a Sibiului in regim de autostrada". Colaborarea a fost dominata de un angajament deosebit al persoanelor din cadrul ES Consulting, acestea identificandu-se deseori atat cu rezultatele dar mai ales cu problemele si obligatiile de zi cu zi ale firmei noastre, actionand ca si cum ar fi facut parte din compania noastra in vedere rezolvarii tuturor aspectelor aparute. Apreciem foarte mult serviciile oferite de ES Consulting precum si flexibilitatea mare demonstrata in colaborarea noastra adoptand solutii precum "in house" (persoane detasate in cadrul proiectelor acolo unde a fost cazul).
  Avand in vedere cele de mai sus consideram ca ES Consulting este o societatea deosebit de competenta pentru solutii de outsourcing adoptate de companii romanesti si straine, si de asemenea un bun partener pentru companii straine, care investesc in Sibiu si Romania, si au nevoie de suport profesional din prima clipa."

  Lorand Fabian, General Management, Geiger Group Romania S.R.L.

 • "Colaborez cu doamna Eva Serghe de la firma ES Consulting inca de la inceputul activitatii mele in Romania, dansa fiind consultantul meu in toate aspectele legate de impozite si taxe. De asemenea, d-na Serghe se ocupa de corespondenta cu Administratia Financiara. Am toata increderea in d-na Serghe si sunt foarte multumit de serviciile oferite."

  Georg Geiger, Geiger Transilvania SRL

 • "Serviciile prestate de firma Es Consulting se caracterizeaza prin: promptitudine, servicii prestate cu inalta responsabilitate profesionala, morala, in conformitate cu spiritul si litera legii."

  Ioana Constantinescu, Accounting Manager, Niersberger Romania SRL

 • "De la inceperea activitatii pe piata romaneasca a firmei Benninghoven, in 2005, firma ES Consulting a reprezentat un partener de incredere, furnizand firmei noastre servicii de calitate nu doar in ceea ce priveste consultanta finaciar–contabila dar si in domeniul fiscal, juridic si cel al resurselor umane. Personalul firmei s-a evidentiat prin dinamism, profesionalism si responsabilitate, oferind intotdeauna cele mai bune solutii la problemele intalnite in activitatea noastra.
  Dorim sa multumim intregii echipe ES Consulting pentru sprijinul acordat pe parcusul celor sase ani de colaborare exprimandu-ne increderea in calitatea serviciilor oferite si, totodata, dorinta de a dezvolta aceasta relatie de afaceri pe viitor."

  Radu Pastiu, Benninghoven Sibiu SRL

 • "Suntem o societate germana, ce colaboram cu firma ES Consulting de mai bine de 7 ani. ES Consulting si membrii acesteia, ne-au oferit pe tot parcursul acestor ani, servicii de consultanta financiar-contabila, fiscala, juridica si resurse umane cu un inalt grad de profesionalism si seriozitate. Multumim pe aceasta cale pentru serviciile oferite si ne dorim ca in continuare sa avem aceeasi buna colaborare. Mult succes!"

  Ioana Tanase, manager, MEYER & MEYER Internationale Spediteure SRL

 • "ES Consulting SRL colaboreaza cu ProMinent Verder SRL, incepind cu anul 2008, aceasta societate asigurand serviciul extern de contabilitate. Astfel, dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul profesional in care ES Consulting a coordonat activitatile de contabilitate, consultanta, analize si rapoarte contabile, oferind servicii de inalta calitate. Pe parcursul colaborarii noastre, serviciile prestate de catre ES Consulting satisfac pe deplin exigentele companiei ProMinent Verder. A reusit de fiecare data sa rezolve orice situatie problematica aparuta, astfel incat, toate partile implicate, sa fie multumite de rezultatul final, respectand, totodata, obligatiile contractuale asumate."

  Monica Gabriela Cega, marketing manager, ProMinent Verder SRL

 • "Eva Serghe si ES Consulting, sunt cunoscute pe piata de servicii contabile locala, se bucura de un bun renume pentru seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza clentii si problemele lor. Personal am apelat la serviciile firmei in urma unor recomandari primite, iar in prezent dupa un an de colaborare, pot sa recomand si eu cabinetul tuturor celor interesati."

  Blotor Octavian, manager, Jalux SRL